Zsár Tamás nagyapjától tanulta a kádármesterséget, tudását odáig fejlesztette, hogy ma a kádármester megtisztelő címet viselheti.

Asztalos és kádár munkái mind kézzel készítettek, nagy részük egyedi, személyes megrendelés útján. A termékpalettáján széles a választék: a konyhabútoroktól az irodai és üzletberendezéseken keresztül a nyílászárókig sokféle asztalos termék megtalálható nála, emellett vállalja boros és pálinkás hordók elkészítését, illetve azok javítását is. Zsár Tamás azt vallja -“A minőség fejben dől el” és ezt munkatársaitól is megköveteli.

A tökéletességre törekszik munkáiban, minden munkafolyamatot többször visszaellenőriz, hogy ne csúszhasson hiba a folyamatba, csak így tud minőségi kézműves termékeket előállítani, amire garanciát is vállal. Kezei közül a legszebb egyedi termékek kerülnek ki, amelyek jellemzően kézműves módszerrel készülnek. A minőségben is megfelelő alapanyagokat a környékből szerzi be. Az elsődleges kritérium nála a minőségi alapanyag, amit a lehető legközelebbi beszerzési partner megtalálása követ.

Fontosnak tartja a kézműves tevékenység, mint kulturális örökségünk megőrzését. A hagyományos magyar fahordó készítés régi kézműves mesterség. A hordótüzelést, mint a kádár mesterség egyik jellemző tevékenységét bemutató keretében előzetes bejelentkezés alapján szívesen illeszti felnőtt kiránduló csoportok, gyermek és ifjúsági táborok programkínálatába.
Eseménynaptár
2024. March
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31