Gábor és Balázs gazdaságukat közösen építették fel. A minőségre, megbízhatóságra mindig nagyon nagy hangsúlyt helyeztek.

Ezt támasztja alá, hogy az általuk hizlalt állatokat saját, kitűnő minőségű takarmánnyal etetik. Húskészítményeik tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek, egyedi, házi receptekkel dolgoznak. Szívvel-lélekkel gazdálkodnak, amely kiérződik a húskészítményeikből is. A Vámosi Betyárok húskészítményei magyar disznóból, hazai alapanyagokra fókuszálva, hagyományos eljárással készülnek. Figyelnek a környezeti és táji értékek megőrzésére, fenntartására. Tevékenységük során a helyi szolgáltatásokat, munkatársakat, lakosokat helyezik előtérbe.
Eseménynaptár
2025. March
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31