Zoltán családja támogatásával vágott bele a szőlőtermesztésbe, borászatba.
Borai kĂ©szĂtĂ©sekor nem a mennyisĂ©gi tĂ©nyezĹ‘k a meghatározĂłak. Kisebb volumenű termelĂ©snek köszönhetĹ‘en jobban tud figyelni a rĂ©szletekre a szĹ‘lĹ‘művelĂ©stĹ‘l egĂ©szen a pincemunkáig, mindent maguk tudnak vĂ©gezni, felĂĽgyelni „tulajdonosi szemlĂ©lettel”.
Terveik között szerepelnek a kiegĂ©szĂtĹ‘ szĹ‘lĹ‘s/boros termĂ©kek, mint a palackozott forralt bor, Ă©s falusi vendĂ©gasztal lĂ©trehozása saját termesztĂ©sű zöldsĂ©geikbĹ‘l, helyi termelĹ‘ktĹ‘l beszerzett alapanyagokbĂłl. SzĹ‘lĹ‘ikben bio művelĂ©st folytatnak, hozzáadott adalĂ©kanyagot nem tartalmaznak, erjesztĂ©sĂĽk spontán törtĂ©nik.
Gyönyörű panorámájĂş hegyoldalban Ă©lnek gyermekeikkel, egy karnyĂşjtásnyira erdĹ‘s terĂĽletektĹ‘l, Ăgy termĂ©szetes, hogy fontos számukra a környezettudatosság.