Bácsi Zita lovasi vállalkozásának keretében egyedi, manufakturális körülmények között, máz alatti kézi festéssel, illetve formázással készíti kerámiáit, amik nagy részben saját tervezésű alkotások, így munkái segítségével bárki bepillantást nyerhet egy nagyszerű művész képzeletének minden zegzugába.

A különféle használati tárgyak egyedisége a kézi festésben rejlik, amit alkalma volt Herenden, illetve Dél-Franciaországban tökéletesíteni, így a különböző stílusokból egy fantasztikus saját tervezésű mintasorozatot hozott létre.

Műhelyében szívesen fogad alkalomszerűen hivatása iránt érdeklődőket, így egy remek délutáni kikapcsolódást jelenthet családoknak megismerkedni a kerámiázás rejtelmeivel. A kerámia tárgyak korszerű alapanyagai (agyag, mázkeverékek, színtestek) biztonságosan a budapesti szaküzletekből elérhetőek. Így az alapanyagok minőségi követelményeit biztosítottak.

A csomagolás környezetbarát papírzacskó, doboz, újrahasznosított csomagolóanyaggal történik. Vendégház: Lovas központjától 500 méterre a Malomvölgyben található Zita vendégháza. Mind két vendégház jól felszerelt, igényesen berendezett, bútorai a házzal harmóniában múltat idéznek.

A vendégek kényelmére, pihenésére kialakított szálláshelyen a reggeliző piknikkosár lévén egy kis ízelítőt kaphatnak a helyi termelők portékáiból. Különlegessége a vendégháznak, hogy Zita saját készítésű védjegyes kerámiáiból étkeznek, hozzá bármikor fordulhatnak a vendégek, folyamatos a jelenléte, így nem egy alkalmazottal kommunikálnak az itt megszállók. Családok részére is kiváló üdülőhely, 50 méterre játszótéren élvezhetik a nyaralást a kisebbek, szüleik pedig akár túrázni, akár hajókázni szeretnének, itt megtehetik.

Zita odafigyel a vendégház környezetére, fontosnak tartja a régi dolgok ápolását, megtartását legyenek azok bútorok, vagy akár az udvaron lévő ősi fák. "
Eseménynaptár
2024. July
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31