Peiba Kft.

Az 1996 Ăłta csalĂĄdi vĂĄllalkozĂĄskĂ©nt mƱködƑ Peiba Kft. 1990-ben alakult meg, mely azĂłta is Nyugat-EurĂłpa legnagyobb (belga, nĂ©met) olajgyĂĄrtĂłival mƱködik egyĂŒtt.

CĂ­me: 8248 NemesvĂĄmos, Pap IstvĂĄn u. 45.
Tel.: +36 (20) 9233250
E-mail: peiba@peiba.hu
Honlap: http://pepopapa.com

********
A tökmagolaj elƑállĂ­tĂĄsa mellett Ă©tolaj termĂ©keket forgalmaznak, de termĂ©kpalettĂĄjukban megtalĂĄlhatĂłak Ă­zletes mustĂĄrok, ketchupok, majonĂ©zek Ă©s egyĂ©b szĂłszok is. ÁrbevĂ©telĂŒk Ă©s munkĂĄjuk jelentƑs rĂ©szĂ©t azonban vĂĄltozatlanul a hĂ©jnĂ©lkĂŒli tökmag termeltetĂ©se Ă©s exportja, valamint a tökmagolaj elƑállĂ­tĂĄsa Ă©s kereskedelme adja.

A tökmagolaj irĂĄnti folyamatosan növekvƑ kereslet arra sarkallta vĂĄllalkozĂĄsukat, hogy a termeltetĂ©s mellett a tökmagolaj elƑállĂ­tĂĄsĂĄt is MagyarorszĂĄgon valĂłsĂ­tsĂĄk meg, ezĂ©rt 2012-ben megĂ©pĂ­tettĂ©k sajĂĄt tökmagsajtolĂł ĂŒzemĂŒket.

Az Ășj gyĂĄregysĂ©g minden nĂ©gyzetmĂ©terĂ©t Ășgy terveztĂ©k, hogy ott a legmodernebb technolĂłgia alkalmazĂĄsĂĄra nyĂ­ljon lehetƑsĂ©g. Így a legkorszerƱbb gĂ©pek ĂŒzembe ĂĄllĂ­tĂĄsĂĄval, kompromisszumok megkötĂ©se nĂ©lkĂŒl garantĂĄljĂĄk a legjobb minƑsĂ©get fogyasztĂłik szĂĄmĂĄra.