Kovács Zoltán

Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek által gyűjtött nektárból előállított mézből álljon, mentes legyen minden fizikai, kémiai szennyezőtől, adalékanyagtól, hozzáadott anyagtól.

Címe: 8330 Sümeg, Korona u. 13.
Tel.: +36 (30) 9027522
E-mail: koko1972@t-online.hu

********
Csak fajtamézet állít elő, a különböző nektárokat nem keveri. A méz előállításánál saválló eszközöket használ, kiemelkedő figyelmet szentelve a tisztaságnak. A méhek gondozására minden időszakban maximálisan figyel, az átteleltetéstől kezdve a tavaszi indításon át. Tagja az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnek. Szívesen működik együtt különböző tevékenységű partnerekkel. Kokó télen sem tétlenkedik, amikor a méhészeti tevékenység kevés munkát ad. Az évnek ebben az időszakában fakitermelési tevékenységet folytat.