Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek által gyűjtött nektárból előállított mézből álljon, mentes legyen minden fizikai, kémiai szennyezőtől, adalékanyagtól, hozzáadott anyagtól.

Csak fajtamézet állít elő, a különböző nektárokat nem keveri. A méz előállításánál saválló eszközöket használ, kiemelkedő figyelmet szentelve a tisztaságnak. A méhek gondozására minden időszakban maximálisan figyel, az átteleltetéstől kezdve a tavaszi indításon át. Tagja az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnek. Szívesen működik együtt különböző tevékenységű partnerekkel. Kokó télen sem tétlenkedik, amikor a méhészeti tevékenység kevés munkát ad. Az évnek ebben az időszakában fakitermelési tevékenységet folytat.
Eseménynaptár
2024. October
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31