Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek által gyűjtött nektárból előállított mézből álljon, mentes legyen minden fizikai, kémiai szennyezőtől, adalékanyagtól, hozzáadott anyagtól.

Csak fajtamézet állít elő, a különböző nektárokat nem keveri. A méz előállításánál saválló eszközöket használ, kiemelkedő figyelmet szentelve a tisztaságnak. A méhek gondozására minden időszakban maximálisan figyel, az átteleltetéstől kezdve a tavaszi indításon át. Tagja az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnek. Szívesen működik együtt különböző tevékenységű partnerekkel. Kokó télen sem tétlenkedik, amikor a méhészeti tevékenység kevés munkát ad. Az évnek ebben az időszakában fakitermelési tevékenységet folytat.
Eseménynaptár
2024. December
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31