A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját magyar tarka állományból származó kitűnő minőségű tejből készíti a tejtermékeket.
Nyáron inkább lágy sajtokat – camembert, pálpusztai, feta, mozzarella, parenyica – télen inkább érlelt sajtokat készítenek. A gazdaságban marhahúsból érlelt tőkehús, füstölt és szárított húsáru is készül. A gazdaság gyümölcseiből szezonálisan készítik a gyümölcsleveket, lekvárokat és egyéb ínyencségeket.
Csak saját maguk által megtermelt alapanyagokat dolgoznak fel. Roland nagyon szereti a gazdaság változatosságát, amelyet az egyik legnagyobb értéknek tart. A Kalla család legeltető gazdálkodást folytat. Az állatokat szénával, lucernával és abrakkal etetik, ami a tejnek nagyon jó alapminőséget biztosít. A feldolgozott és a frissen árusított tej is teljes tej.
A fajtaválasztás során a magyar tarka mellett döntöttek, mely hosszabb életű, mint a tejelő fajták és magas beltartalmú, jó minőségű tejet ad. A kettős hasznosítás révén pedig a hústermelésben is jelentős szereppel bír.