Hotel Kapitány Wellness****

A Sümegi Vár lábánál található a 2005-ben megnyílt Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia, 4-csillagos minőséget kínál 5-csillagos kiszolgálással.

CĂ­me: 8330 SĂĽmeg, TĂłth Tivadar u. 19.
Tel.: +36 (87) 550166
E-mail: BojteEva@hotelkapitany.hu
Honlap: http://hotelkapitany.hu

********
A szálloda vendégei családias hangulatban élvezhetik a különleges szolgáltatásokat. A történelmi környezetben épült szálloda keleti hangulatú fürdőjével, különleges wellness szolgáltatásaival, hagyományos és kímélő konyhájával, télen – nyáron gazdag programkínálatával a nyugalom és felüdülés luxusát kínálja.

Az épületet körülölelő szép és nyugodt környezet a kiváló kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben, a vendégek betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.

A légkondicionált szobákban, ill. lakosztályokban telefon, internet csatlakozás, televízió áll rendelkezésre. A Hotel Kapitány**** Wellness szálloda megőrizte a régi, tradicionális építés elemeit is, átgondolt, igényes kombinálással, gondosan őrzik és ápolják a szép környezetet.

A szálloda napkollektorokkal felszerelt, melyek fűtési célokat szolgálnak, emellett újrahasznosított papírt használnak és szelektíven történik a hulladékgyűjtés is. A szálloda éttermében és a Várcsárdában a Várkapitány Úr mintagazdaságából származó termékek felhasználásával készülnek nemcsak finom, de egészséges ételek kerülnek elkészítésre és kínálásra.