A Herbaporta fő profilja a falusi vendégasztal szolgáltatás, ahol János és felesége, Andi helyi alapanyagokból, eredeti ételeket készítenek hatalmas szeretettel a szívélyes falusi vendéglátás jegyében.

Ételeik alapanyagául szolgáló zöldségek, gyümölcsök, saját vegyszermentes gazdálkodást folytató gazdaságukból származnak. A fűszernövények és gyógynövények közül számos fajta szintén a gazdaságukból kerülnek begyűjtésre. A gyűjtött gyógynövényeket csak biztonságos területről szerzik be, forgalomtól mentes helyről, így azok a természet minőségét képviselik.

A gyümölcslekvárjaik, szörpjeik mesterséges színezéket, adalékanyagokat, tartósítószert nem tartalmaznak. A tartósítás kizárólag hőkezeléssel történik. A gyümölcslekvárok 25 % hozzáadott cukrot tartalmaznak. Gyógynövényszörpjeik 30 % hozzáadott cukortartalommal készülnek. Nagy hangsúlyt helyeznek a vidéki kultúra, a hagyományok megőrzésére, és ezen keresztül az önfenntartó családi modell bemutatására.
Eseménynaptár
2021. November
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30