Tóth Béla és családja 2014. júniusban nyitották meg az ország első olyan CBA Prima szupermarketjét, amely A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyes termékeket és szolgáltatásokat népszerűsíti.

Az üzlet fő arculata a Balaton-felvidék értékeit képviseli, népszerűsíti. A FÉK Üzletház Tóth Béla családi vállalkozásaként működik, a CBA kereskedelmi lánc tagjaként. Bélának és családjának az volt a célja, hogy a Balatonakali és környékén élők, illetve ide betérők részére széles áruválasztékot kínáljanak, megfizethető áron.

A család a kereskedelemben, vendéglátásban nem pusztán a gazdasági szempontokat helyezi előtérbe. Szemléletmódjukban a Balaton-felvidéki gazdaság fejlődésének elősegítése, a vállalati jellegű társadalmi felelősségvállalás erősítése és népszerűsítése is fontos értéket képvisel, amelyet munkatársaik körében is folyamatosan ösztönöznek.

A családi vállalkozás egyénileg és a CBA franchise rendszer tagjaként is külön teret ad a kistermelői, kisvállalkozói és kézműves termékeknek. Nagyban hozzájárul a Balaton-felvidéki kistermelői és kézműves tevékenységek népszerűsítéséhez és ahhoz is, hogy jól láthatóvá váljék, milyen a vásárlói fogadtatása a kistermelői és kézműves termékeknek a nagyobb üzletek kiemelt polcain.

Céges bulik, konferenciák és esküvők rendezésére alkalmas vendéglőjükben egész évben szívesen kényeztetik magukat a betérő vendégek. Az éttermében is az alapanyagokon van a fő hangsúly, védjegyes társaikhoz hasonlóan nem félkész, hanem alap-anyagokból dolgoznak a konyhájukon. Az üzlet minden egységében vendégbarát kiszolgálással találkozhatunk, házi sütésű sütemények és pékáru is kapható, a tájra jellemző ételkülönlegességek is fogyaszthatók éttermében. Igény esetén külső helyszíni családi rendezvényekre való kitelepülést is vállalnak, de ételeik, hidegtálaik otthoni szervírozásra is megrendelhetőek.

Tóth Béla és családja az üzletházban főleg helyieket foglalkoztat, sokszínű rendezvényeivel nagyban hozzájárul a helyi közösségek összetartásához, a közösségi élet színesítéséhez. Az üzletben árult helyi és környékbeli termékekkel segíti a termelők életszínvonalának emelkedését is.
Eseménynaptár
2024. May
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31