Dörgicsei Levendula Major

A D√∂rgicsei Levendula Major p√°ratlan term√©szeti √©s kultur√°lis k√∂rnyezetben tal√°lhat√≥, egy 1000 √©ves rom t√°rsas√°g√°ban ŇĎrzi a t√∂rt√©nelem titkait.

C√≠me: 8244 D√∂rgicse, FŇĎ u 56-58.
Tel.: +36 (87) 444134
E-mail: levendarium@gmail.com
Honlap: http://levendarium.hu

********
LEVEND√ĀRIUM m√°rkan√©v megalkot√°s√°val a v√°llalkoz√°s azt szeretn√© sugallni, hogy a csod√°latos levendul√°t a gy√≥gy√≠t√°s mellett az √©let sz√°mtalan egy√©b ter√ľlet√©n is b√°tran lehet haszn√°lni: kertben, konyh√°ban, f√ľrdŇĎszob√°ban, h√°ztart√°sban, √°llattart√°sban. Az alapanyag nagy r√©sze saj√°t maguk √°ltal termelt vegyszermentesen, biogazd√°lkod√°sban A feldolgoz√°s minden folyamata gondosan ellenŇĎrz√∂tt.

A levendula 100%-ban a gazdas√°gon bel√ľlrŇĎl sz√°rmazik. A csomagol√°son nem csup√°n maga a levendula elnevez√©s szerepel, hanem a levendula fajt√°ja, latin neve is, amely √°ltal annak felhaszn√°lhat√≥s√°ga, gy√≥gytani hat√°sa megb√≠zhat√≥bb√° v√°lik. A te√°z√≥ √©s a levendulakert nyitvatart√°si idŇĎben kedvelt √ļtic√©l √©s pihenŇĎhely A Levend√°rium a Nemzeti Park ter√ľlet√©n, egy csod√°latos ezer √©ves romtemplom szomsz√©ds√°g√°ban helyezkedik el, amely tov√°bb emeli a hely turisztikai √©rt√©k√©t.

A majorban k√©zmŇĪves t√°borokat, aromater√°pi√°s fŇĎzŇĎ tanfolyamokat szerveznek, ahol helyi, fŇĎleg bio alapanyagokat haszn√°lj√°k.