Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal.

Az évek során ismereteiket, méhészeti felszereléseiket és méhcsaládjaik számát folyamatosan bővítették. A méz készítése során törekednek a kiváló minőségre, a méz tisztaságára.

Termékeik között megtalálható a repce, a krém, az akác, a napraforgó, a vegyes és a facélia vagyis a mézontófű méz is, amely kellemes, citrusos aromájával csábít kóstolásra. 2016-ban a családi méhészkedés fordulóponthoz érkezett: álló méhészetüket vándorló méhészetre cserélték, amelyben egyre többet szeretnének a végső fogyasztók felé értékesíteni. A főbb tevékenységekből az egész család kiveszi a részét.
Eseménynaptár
2024. March
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31