Zoltán családja támogatásával vágott bele a szőlőtermesztésbe, borászatba.
Borai készítésekor nem a mennyiségi tényezők a meghatározóak. Kisebb volumenű termelésnek köszönhetően jobban tud figyelni a részletekre a szőlőműveléstől egészen a pincemunkáig, mindent maguk tudnak végezni, felügyelni „tulajdonosi szemlélettel”.
Terveik között szerepelnek a kiegészítő szőlős/boros termékek, mint a palackozott forralt bor, és falusi vendégasztal létrehozása saját termesztésű zöldségeikből, helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból. Szőlőikben bio művelést folytatnak, hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaznak, erjesztésük spontán történik.
Gyönyörű panorámájú hegyoldalban élnek gyermekeikkel, egy karnyújtásnyira erdős területektől, így természetes, hogy fontos számukra a környezettudatosság.