Balatoncsicsón a Balaton északi partján Zánkától 7km-re található a pincészet.
Családi hagyományokat folytatva, a XVIII. századtól foglalkoznak szőlő- és bortermeléssel. Pincészetük és panziójuk ma is családi vállalkozásként üzemel. A Nivegy-völgy kiváló adottságú agyagtalaján, közel több mint 18,5 hektár területen termelik a Balaton-felvidék jellegzetes zamatú borait.
A szőlőültetvényeiken megtalálható fajták: Olaszrizling, Szürkebarát, Ottonell Muskotály, Chardonnay, Kékfrankos, Cabernet Franc és Merlot valamint a kuriózumnak számító Juhfark. Fontosnak tartják a szőlőművelés és borkészítés évszázados kézműves hagyományainak megőrzése mellett, a mai kor technológiáinak felhasználását is. Ennek szellemében a legoptimálisabb hőmérsékleten erjesztett boraik fajtától függően reduktív, illetve hagyományos, ászokhordós érlelést kapnak. Ez a folyamat eltarthat 2 hónaptól (illatos fehérborok, rosé) akár 2-3 évig is (Juhfark, testes vörösborok) bortípustól függően, majd ezt követően kerülnek palackozásra.
A pincészetüket 2008-ban kibővítették egy fogadóval. Jelenleg 40 főt tudnak egy időben vendégül látni borkóstolóra, illetve egyéb rendezvényekre.