Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni.
Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal építik tovább a családi pincét. Krisztián több éven keresztül Németországban, Európai egyik legkitűnőbb borászati kutató intézetében dolgozott, ami jelentősen befolyásolja a családi borászat fejlődési irányát. Boraik mára hazai és nemzetközi szinten is elismertek. A minőséget a címkék színeivel is jelzik, mint Standard, Prémium, Super-Prémium. A szőlőfajták megválasztásánál a gombarezisztenciára kiemelt figyelmet fordítanak.
Sem a szőlőben, sem a pincében a borkészítésnél nem használnak kemikáliákat. A szőlőt a gondos fajtamegválasztáson túl gyógynövényekkel védik meg az esetleges kártevőktől, majd szüret után természetes úton történik az erjesztés. Fokozottan ügyelnek a szőlőültetvények hosszútávon fenntartható jó egészségügyi állapotának megőrzésére, a termőterülethez illeszkedő fajta gondos megválasztására és a gazdálkodás során kialakuló ökológiai lábnyom csökkentésére.