Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni.
Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal Ă©pĂtik tovább a családi pincĂ©t. Krisztián több Ă©ven keresztĂĽl NĂ©metországban, EurĂłpai egyik legkitűnĹ‘bb borászati kutatĂł intĂ©zetĂ©ben dolgozott, ami jelentĹ‘sen befolyásolja a családi borászat fejlĹ‘dĂ©si irányát. Boraik mára hazai Ă©s nemzetközi szinten is elismertek. A minĹ‘sĂ©get a cĂmkĂ©k szĂneivel is jelzik, mint Standard, PrĂ©mium, Super-PrĂ©mium. A szĹ‘lĹ‘fajták megválasztásánál a gombarezisztenciára kiemelt figyelmet fordĂtanak.
Sem a szĹ‘lĹ‘ben, sem a pincĂ©ben a borkĂ©szĂtĂ©snĂ©l nem használnak kemikáliákat. A szĹ‘lĹ‘t a gondos fajtamegválasztáson tĂşl gyĂłgynövĂ©nyekkel vĂ©dik meg az esetleges kártevĹ‘ktĹ‘l, majd szĂĽret után termĂ©szetes Ăşton törtĂ©nik az erjesztĂ©s. Fokozottan ĂĽgyelnek a szĹ‘lőültetvĂ©nyek hosszĂştávon fenntarthatĂł jĂł egĂ©szsĂ©gĂĽgyi állapotának megĹ‘rzĂ©sĂ©re, a termĹ‘terĂĽlethez illeszkedĹ‘ fajta gondos megválasztására Ă©s a gazdálkodás során kialakulĂł ökolĂłgiai lábnyom csökkentĂ©sĂ©re.