Levendárium – minden, ami levendula

Látogatás a Dörgicsei Levendula Majorban

A Dörgicsei Levendula Major páratlan természeti és kulturális környezetben található: egy 1000 éves rom társaságában őrzi a történelem titkait.

A Balaton-felvidék talaján termő 100% tisztaságú BIO levendulaolaj nemcsak gyógyító esszencia, de az élet számtalan egyéb területén is bátran lehet használni: kertben, konyhában, fürdőszobában, háztartásban, állattartásban.
A Dörgicsei Levendula Major csomagajánlata sok-sok levendulás érdekességet tartalmaz!

A Dörgicsei Levendula Major 2016 nyári belépője és csomagajánlatai

Szeretettel várunk mindenkit színes kulturális, spirituális és művészeti programjainkra, levendulásunk  bemutató kertjének látogatására júniustól szeptemberig és a kiemelt időszakokban teljes virágzáskor.

Megköszönjük, ha értékelik és támogatják  kertünk fenntartására fordított sok időt és kézi munkát és hozzájárulnak majorunk fennmaradásához, további fejlődéséhez mindannyiunk örömére.

Belépőjegy elő –és utóvirágzáskor 1000 Ft felnőtteknek, 500 Ft gyermekeknek 6-18 éves korig, teljes virágzáskor 2000 Ft, mely tartalmaz egy Levendárium ajándékot.

A programok a Levendárium Biobolt és Teaháznál, a felső-dörgicsei ikerrom felől közelíthető meg, ahol a parkolási lehetőség is adott. A Levendula Major területén az idelátogatók részére mosdó és WC is rendelkezésre áll.

Program-ajánlataink csoportoknak (max.: 10 fő) előre egyeztetve:

  • Kert látogatás vezetéssel, szörp kóstolással  1000 Ft/ fő (teljes virágzásban 2000 Ft)
  • Kert látogatás vezetéssel, virágszedés, szörp kóstolással : 3000 Ft/ fő
  • Kert látogatás vezetéssel, virágszedés, szörp – vegetáriánus szendvics :4000 Ft/fő
  • Kert látogatás vezetéssel, virágszedés, látvány lepárlás, vendéglátás (egy könnyű vegetáriánus egytálétel édességgel és teával) : 5000 Ft/fő

További információ, előzetes bejelentkezés:

Dörgicsei Levendula Major

Cím: 8244Dörgicse, Fő utca 58.

Telefon: +36-30/641-7778

               +36-70/773-1024

E-mail: info@levendarium.hu

             levendarium.dorgicse@gmail.com

Honlap: www.levendarium.hu